یکشنبه, ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-03-02
کد خبر: 10140 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷ |
7 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.  وی افزود که این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

 وی افزود که این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

وی در ادامه به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره و بیان کرد: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی همچنین گفت: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل کنیم.

پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوس‌دار و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

انتهای پیام/

منبع:خبرگزاری تسنیم

منبع خبر ( ) است و تیتر24 در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10140 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  به زودی ...  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه تیتر24 مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیتر24 در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید