دوشنبه, ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-03-03
کد خبر: 16620 |
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷ |
6 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا نصیری بیان کرد: کترینگ‌های صنعتی باید دارای طراحی و ساختار مناسب باشند که از مناطق آلوده جدا شده و در محیطی بهداشتی و ایمن جهت تولید قرار گیرد. استفاده از مواد و تجهیزات بهداشتی مانند سطوح قابل شست‌وشو و مقاوم در برابر حرارت و رطوبت، از ملزومات اساسی […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا نصیری بیان کرد: کترینگ‌های صنعتی باید دارای طراحی و ساختار مناسب باشند که از مناطق آلوده جدا شده و در محیطی بهداشتی و ایمن جهت تولید قرار گیرد. استفاده از مواد و تجهیزات بهداشتی مانند سطوح قابل شست‌وشو و مقاوم در برابر حرارت و رطوبت، از ملزومات اساسی است. علاوه بر این، سیستم‌های تهویه مناسب برای کنترل دما، بخار و بوی غذا و رعایت اصول تفکیک بخش‌های آماده‌سازی، پخت، بسته‌بندی و شست‌وشو، از جمله نکات مهم ضابطه تدوین شده می‌باشد که باید در تمامی مراحل به دقت رعایت شود تا از آلودگی متقاطع جلوگیری گردد.

وی همچنین به اهمیت ضوابط فنی و بهداشتی این واحدهای تولیدی اشاره کرد و توضیح داد: در کترینگ‌های صنعتی، استفاده از فرآورده‌های دارای پروانه ساخت بهداشتی از سازمان غذا و دارو الزامی است. نظارت بر زنجیره تأمین مواد غذایی، شامل نگهداری آن‌ها در دمای مناسب و استفاده از سردخانه‌های استاندارد، از دیگر ضوابطی است که باید به طور مستمر رعایت شود. علاوه بر این، کترینگ‌های صنعتی باید تمامی مراحل تولید و توزیع خود را بر اساس اصول HACCP که برای حفظ ایمنی مواد غذایی طراحی شده است، انجام دهند.

نصیری با بیان این که صلاحیت کارکنان کترینگ‌های صنعتی نیز در این ضوابط جایگاه ویژه‌ای دارد، تأکید کرد: تمامی کارکنان باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند و آموزش‌های دوره‌ای در خصوص ایمنی غذایی، بهداشت فردی و روش‌های کنترل آلودگی برای آن‌ها الزامی است. این آموزش‌ها برای ارتقای کیفیت و جلوگیری از بروز هرگونه خطر بهداشتی، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی همچنین درباره شرایط حمل و توزیع غذا گفت: برای حفظ زنجیره سرد و گرم، کترینگ‌های صنعتی باید از خودروهای مجهز به سیستم‌های خنک‌کننده و گرم‌کننده استاندارد استفاده کنند. بسته‌بندی مواد غذایی نیز باید با مواد مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو صورت گیرد و تاریخ‌گذاری و برچسب‌گذاری مواد غذایی به‌طور دقیق برای کنترل کیفیت و ماندگاری محصول ضروری است.

وی به مجوزهای قانونی اشاره و تصریح کرد: کترینگ‌های صنعتی برای فعالیت باید پروانه تأسیس و بهره‌برداری از سازمان غذا و دارو و سایر نهادهای مرتبط مانند اتحادیه‌های صنفی، بهداشت محیط و دامپزشکی (در صورت استفاده از مواد دامی) را دریافت کنند. علاوه بر این، برای آغاز بهره‌برداری و عرضه مواد غذایی به خارج از محیط کترینگ، این مراکز باید پروانه ساخت دریافت کنند.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پایان تأکید کرد که کترینگ‌های صنعتی، به دلیل نقش حیاتی که در تأمین غذای سالم برای جمعیت زیادی از افراد (بیمارستان‌ها، خطوط هواپیمایی، کارخانجات و …) دارند، باید تحت نظارت دقیق این سازمان قرار گیرند. رعایت ضوابط فنی و بهداشتی، ایمنی غذایی و کنترل کیفیت، شرط اصلی دریافت مجوز و ادامه فعالیت این مراکز است.

انتهای پیام/

منبع:خبرگزاری تسنیم

منبع خبر ( ) است و تیتر24 در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 16620 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  به زودی ...  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه تیتر24 مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیتر24 در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید